O nama
Mi smo ozbiljna kompanija sa jasno formiranim kvalitetnim i korektnim načinom poslovanja kojoj nikad ne nedostaje ambicija.

Pre 10 godina počeli smo da proizvodimo slatkiše sa posebnom pažnjom, uz korišćenje tradicionalnog znanja i umeća vrhunskih majstora, najkvalitetnijih prirodnih sastojaka i savremene tehnologije. Na taj način kreirali smo za Vas SLATKU UMETNOST.

Poslovna politika kompanije TAMARIS je proizvodnja visoko kvalitetnih proizvoda uz korišćenje sopstvene tehnologije i znanja. Da smo na pravom putu govore mnogobrojna priznanja i zlatne medalje za kvalitet na domaćim i međunarodnim sajmovima.

TAMARIS je na svom putu razvoja prolazio različite prepreke i iskušenja. Uprkos svemu, uspeli smo da ostanemo dosledni osnovnim principima uspešnog poslovanja.

Kvalitet kao osnovna smernica u radu motiviše nas da radimo uvek bolje i više.

Zdravlje naših potrošača nam je na prvom mestu, zato posebnu pažnju posvećujemo higijeni opreme i kvalitetu sirovina, a nadzornu kontrolu kvaliteta proizvoda vrše Tehnološki fakultet u Novom Sadu i Zavod za zaštitu zdravlja Požarevac. Mi se Vašim zdravljem ne igramo, pa nemojte ni vi.

Naši ciljevi su:
- Proširivanje proizvodnog programa novim visoko kvalitetnim proizvodima,
- Zadržavanje liderske pozicije, koje branimo na lojalnosti naših proizvoda,
- Proširimo tržište,
- Povećamo finansijske rezultate.

Zahvaljujemo se svim vernim potrošačimaTAMARIS proizvoda, a ukoliko još niste probali naše proizvode dobrodošli u porodicu Tamaris.